зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!
статии кастинги връзки мнения форум чат
Регистрациярегистрация Проектипроекти Фотографи...агенции... Модели...модели Търсенетърсене

За сайта - как да го използвате

Основната ни цел е да свържем фото модели, търсещи работа с агенции или фотографи, които имат нужда от модели. Независимо дали сте фотомодел, манекен или просто сте фотогеничен и желаете да се снимате, тук е мястото да изградите собствен профил и да търсите работа, свързвайки се с регистрираните агенции и фотографи.

Опитали сме се да създадем максимално удобен сайт, но сме отворени и за предложения от вас. За всякакви предложения или коментари можете да се свържете с нас - погледнете страничката за контакти.

За максимално удобство при ползване на сайта сме се постарали на повечето страници да включим контекстна помощ (икона ), даваща ви подробности за действието което сте предприели.

А тук по-долу можете да намерите информация за функционалността на сайта, както и някой стъпки които можете да следвате в произволна последователност (но желателно започвайки с регистрация):

 

За модели
 • регистрирайте се - попълнете простичка форма за регистрация, въвеждайки валиден email адрес, потребителско име и парола. Ще получите email с връзка за активация на акаунта. Изискваме подобна активация, за да потвърдим валидността на вашия email.
 • създайте собствен профил - след активация можете да влезете в сайта с потребителското име и паролата, които сте избрали и да изградите собствен профил. Попълнете толкова полета в профила колкото желаете, но имайте предвид, че колкото по-богат е вашият профил, толкова по-лесно ще ви намерят агенциите и вероятността да си намерите работа като фотомодел се увеличава. Информацията която задавате във профила е доста богата - тегло, ръст, размери (бюст, талия, ханш), цвят и дължина на косата, цвят на очите, възраст, тип снимки в които бихте участвали, както и минимален хонорар и т.н.
 • създайте галерия - качете ваши снимки, но подберете най-добрите. Тази галерия е най-важното, което може да ви осигури подходяща работа като модел. Снимките достатъчно говорят за вашата фотогеничност и опита ви като фотомодел, дават и представа за досегашната ви работа. В тази галерия условно разделяме снимките на 3 категории - свободна зона, за регистрирани и за оторизирани. Снимките, които качите в първата категория (свободна зона) са видими от всички посетители на сайта. Снимките в категория "за регистрирани", ще са видими само за регистрираните на сайта агенции. В третата група можете да качите снимки, които желаете да се виждат само от тези потребители, на които вие изрично позволите (оторизирате). Агенция, която проявява интерес към вас може да изиска такава оторизация, чрез съобщение което след като вие прочетете можете да използвате бутон "оторизирай". Тази категория можете да използвате например, за да качите еротични снимки, без да ги излагате на показ пред всички посетители на сайта.
 • търсете агенция (и работа) - удобна форма за търсене ви дава възможност да откриете агенция или фотограф, които максимално да отговарят на вашите изисквания за работодател, да се свържете с тях използвайки системата за обмяна на съобщения на нашия сайт и при подходящо развитие на кореспонденцията да стигнете до предложение за работа.
 • система за съобщения - сайта ви предлага вградена система за обмяна на съобщения (поща). Тя има за цел да ви позволи първоначална връзка с агенции, фотографи или модели, а по-нататък можете да преминете към най-удобния за вас начин за връзка, като дадете необходимата за това информация на партньорите, с които сте се свързали. Системата ви позволява да оторизирате (виж по-горе) агенции, както и да блокирате потребители, от които не желаете да получавате съобщения.
 • любими агенции и любими модели - разглеждайки профилите на потребителите в сайта вие можете да добавите най-интересните за вас към вашите любими. Можете да си запомните любимите агенции, любимите модели, както и да изградите списък на оторизираните (виж по-горе) агенции и списък от контакти.

 

За агенции
 • регистрирайте се - попълнете простичка форма за регистрация, въвеждайки валиден email адрес, потребителско име и парола. Ще получите email с връзка за активация на акаунта. Изискваме подобна активация, за да потвърдим валидността на вашия email.
 • създайте собствен профил - дайте информация за вшето местонахождение, типа медия която обслужвате, професионален опит, както и каква работа предлагате. По желание можете да посочите и максимален хонорар, който предлагате за различните видове снимки и работа която предлагате.
 • създайте фото-профил - качете снимки, които представят досегашната ви работа като агенция или фотограф. Тази галерия позволява на потребителите да придобият представа за вашият опит и професионализъм.
 • търсене на модели - използвайте формата за търсене. Постарали сме се да създадем максимално удобна форма за търсене, в която можете да създадете максимален брой критерии, включвайки възраст, цвят на очите, дължина и цвят на косата, ръст, тегло, размери и т.н. Можете да сортирате резултата от търсенето по-най удобния за вас начин. Разгледайте пълния профил на модела, който си харесате и установете връзка с него, чрез нашата система за съобщения (поща).
 • система за съобщения - сайта ви предлага вградена система за обмяна на съобщения (поща). Тя има за цел да ви позволи първоначална връзка с модели (както и с други агенции), а по-нататък можете да преминете към най-удобния за вас начин за връзка, като дадете необходимата за това информация на партньорите, с които сте се свързали. Системата ви позволява да блокирате потребители, от които не желаете да получавате съобщения.
 • любими модели и любими агенции - разглеждайки профилите на потребителите в сайта вие можете да добавите най-интересните за вас към вашите любими. Можете да си запомните любимите модели, любимите агенции, както и да създадете списък от контакти.

за реклама | за сайта | за контакти | условия за ползване