зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!
статии кастинги връзки мнения форум чат
Регистрациярегистрация Проектипроекти Фотографи...агенции... Модели...модели Търсенетърсене

Най-секси части от женското тяло

Всяка жена иска да бъде секси.  Да покорява с поглед, стойка, осанка, жестове и ум. Жените знаем как да съблазняваме, а мъжете знаят как и с какво да бъдат съблазнени, без винаги да ни го показват.

Силният пол си има своите любими части от женското тяло и ги боготвори много повече, отколкото ние отделните форми на мъжкото.

Изчерпателно набирайки информация се убедих, че всички класации са напълно излишни, когато говорим за най-секси части от женското тяло. Мненията са толкова много, че почти не остава част от женското тяло, по която някой мъж да не си пада. Сред отговорите на многобройните анкети, проведени по темата, се срещат любопитни обяснения като – ушите, пръстите на краката, брадичката. Фетиши всякакви и е по-добре да не търсим обяснения.

Какво обаче сочи статистиката?

Анкета, проведена в цял свят от списание „Космополитан“ с 4500 мъже показва, че почти никой представител на силния пол не дава само един отговор. За повечето мъже жената трябва да носи сексапила в себе си и да има специално излъчване. Или обобщено - отделните части на тялото могат да бъдат секси, но не и да направят една жена сексапилна.

Сред конкретните отговори безспорен фаворит е негово величество дупето! 69% го намират за най-възбуждащата и секси част от женското тяло. Цифрите в полза на женското дупе са още по-убедителни в България, където мъжете го боготворят.Мнозина си признават, че едно от първите места, които поглеждат в жената са задните й части. Мъжете боготворят женското дупе и негово задължително качество е да е стегнато и добре оформено. Щръкналото дупе е сред любимите, а най-големият плюс е, ако има сексапилната гънка в долната си част, която издава спортната натура на жената.                                   
За мъжете, които харесват най-много дупето се вярва, че предпочитат несериозните, необвързващи отношения с жените. Като се замислим обаче, всички мъже имат подобни планове в началото...

Женският бюст се нарежда чак на трето място (45%). Причината да намалее култът към женската гръд вероятно се корени във факта, че през последните години тази част от женското тяло се показа над път и под път и мъжете загубиха интерес. Силиконът се харесва най-вече на „цицоманите“, за които размерът е от първостепенно значение. Естественият, добре оформен женски бюст се цени от естетите, които не залагат на размера, а на красивите женски форми, които галят окото и доставят удоволствие на допир.
И все пак – отвореното деколте на блузата винаги ще провокира мъжките сетива,  колкото преекспониран и немодерен да е бюстът в момента.

Краката на жената се нареждат на второ място по сексапил (53%). Мъжете харесват откритите колена и загатващи се добре оформени бедра. Според тях красивите крака са особено естетична гледка, още повече, когато са съчетани с красива походка. Освен колената и бедрата, особено еротична част за силния пол са фините глезени (15%). Една от най-възбуждащите гледки за много мъже е тънък глезен, омотан от нежните каишки на сандал с висок ток.

Вероятно ще ви учуди четвъртото място на настоящата класация – гърбът. 36% от мъжете смятат, че женският гръб зареден с с огромна доза еротика. Затова, момичета, не подценявайте упражненията за гръб във фитнес-залата. Дори не подозирате какви чудеса може да ви донесе един потник с гол гръб.

На пето място се нареждат пръстите на ръцете, с които мъжете умират да бъдат докосвани. Не всяка от нас може да е надарена с изящни ръце и дълги, нежни пръсти, но все пак може да поддържаме в добра форма маникюра си. Красивите нокти подлудяват мъжете и разпалват фантазията им къде могат да бъдат одраскани.
                                         
Странно защо устните не са попаднали в настоящата класация. Това обаче си е незаслужено пренебрегване, тъй като почти всеки мъж се цели да ги докосне и винаги им обръща специално внимание. Сред любимите типове устни на мъжете са плътните, сравнително големи устни, които за тях са особено еротични и провокативни. Другият предпочитан тип са нацупените устнички, които, според мъжете, „крият“ жени със специален характер .

Мъжете, които обръщат внимание на очите и погледа на една жена, предпочитат дългите връзки и сериозните отношения. Според 24% от силния пол погледът излъчва повече сексапил и еротика от всички други части на женското тяло. Освен това, начинът, по който жената гледа мъжа, е много показателен за това какво тя желае да се случи помежду им.
                       
Хубаво е, че мъжете намират за сексапилни почти всички части от женското тяло. Ако попаднете на разговор между мъже, може да чуете изказване от сорта на „Като вали сняг навън, на една жена трябва да й се събира сняг отпред и отзад. Това е сексапил!“
Ех, тези мъже! Трудно може да им угодим. Едно е ясно – това, което ни прави най-сексапилни е самочувствието и увереността в самите себе си. Това винаги е секси!

източник: Розали

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
добавена: 25.01.2008
списък на статиите | търсене

за реклама | за сайта | за контакти | условия за ползване