зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!
статии кастинги връзки мнения форум чат
Регистрациярегистрация Проектипроекти Фотографи...агенции... Модели...модели Търсенетърсене

Предложения за стройна фигура

Всяка жена, без значение как изглежда, поне веднъж в живота си започва диета... Ние ви предлагаме 4 модерни начина за редуциране на теглото, т.е. 4 алтернативни женски предпочитания. Всичко е въпрос на индивидуална необходимост и лични предпочитания:

Първият метод е т.н. метод на вилицата :

На закуска и обяд се яде нормално в разумни количества. На вечеря се консумира само храна, която може да се яде с вилица. Само с вилица, без нож, лъжица и пръсти. В резултат на това от менюто ти отпадат месото, ядките, супите, сандвичите, сосовете. Консумират се зеленчуци, ориз и риба. От тази диета ще има ефект, защото вечер, когато организмът е склонен към натрупване на мазнини, се приемат само нискокалорични храни. Методът разчита на това, че вечер се консумират само леки храни за да не се натоварва стомахът през нощта с излишна храносмилателна дейност. Резултатите са изпитани, отслабвате с 3 килограма и то до един месец. Негативите са, че това хранене изключва киселото мляко като продукт, който може да се яде на вечеря.

Втория метод е свързан с пресмятане на калориите:

Принципът е храни вредни за талията, да се заменят с по-леки, но съдържащи същите калории. Вместо да консумирате една бисквитена торта заменете десерта със свежи плодове.

Този диетичен режим те принуждава да се храниш по-здравословно да поемаш повече фибри и такива, които съдържат ненаситени въглехидрати. Именно тези въглехидрати водят до бавно и сигурно отслабване, защото не се отлагат в клетката , а успяват да се преработят и да отделят енергия. В този метод няма пълна забрана на определени храни. Вечер можеш да хапнеш нещо малко, но не и чипс или ядки. Според този начин на хранене няма високи и нискокалорични храни, има здравословно и нездравословно хранене. Недостатъците са, че е много сложен почти невъзможно е човек да знае точните калории в един продукт, а за вида на въглехидратите е абсурдно ако не е специалист в областта. Това изисква помощта на диетолог, който да ви подготви специално програма. Хубавото е че резултатите са трайни, стига да проявите повече търпение и постоянство.

Трети метод - Точната храна в точното време.

Храносмилателната система не работи добре, когато я измъчвате с безразборно хранене и неправилни хранителни навици. Например, не спазвате точни часове на хранене, в които пък консумирате храни богати на наситени захари и мазнини. В резултат на това се затруднява усвояването на хранителните вещества, отделят се повече вторични продукти, които не се изхвърлят, а се натрупват в клетката. За да се възстанови равновесието специалистите са създали специален режим на хранене, който за седем дни позволява на организма да си възвърне добрата форма и да изхвърли излишъците. Според него храненето се разпределя през временни интервали и всеки ден се извършва в точно определен час. Храната се поема на малки порции, изключват се храни богати на мазнини. В края на тази седем дневна диета се продължава с приемане на балансирана храна. Тази диета е подходяща за бързо сваляне на няколко килограма за кратко време. Поемайки храни, които се преработват по-лесно, вие улеснявате работата на стомаха. Недостатъците са, че отслабвайки много бързо освен изгубените килограми вие натрупвате умора и ленивост.

Четвърти метод - Групиране – Принципът е храните да се съчетават правилно на едно хранене. Добрите комбинации позволяват на мазнините да изгарят по-бързо, а на хранителните вещества да се съхраняват оптимално. Този начин на хранене предпазва от храносмилателни проблеми и възпрепятства натрупването на излишни мазнини. Или, така нареченото разделно хранене, при което не бива да смесвате белтъчни и въглехидратни храни, това са пилешкото, яйцата, рибата(белтъчни храни), с хляб, тестени изделия, картофи (въглехидратни храни). При всяка консумация на въгрехидратни храни трябва да минат поне два часа преди да се консумират белтъчини, а след консумацията на белтъчини трябва да минат поне три часа преди да вкусите въглехидрати. Проблемът е че при тази диета може да се чувствате постоянно гладни и напрегнати, следейки часовника си колко часа са минали от последното приемане на храна. С този метод може да свалите до два килограма за един месец.

източник: kozmetikata.com

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
добавена: 01.02.2008
списък на статиите | търсене

за реклама | за сайта | за контакти | условия за ползване